Waar eet je
Duurzaam en regionaal
Er zijn volop restaurants in de Achterhoek en Liemers waar je lekker kunt eten. Maar eigenlijk wil je aan je bord en het menu kunnen zien de chef duurzame en lokale producten van het seizoen gebruikt. Dán wordt uit eten pas echt een unieke belevenis. Gelukkig zijn ook die restaurants er volop. Kijk maar!
De restaurants
- Aalten, d' Olde Marckt
- Aalten, het Noorden
- Aalten, Suzie's Farm
- Barchem, De Lochemse Berg
- Bredevoort, de Borghman
- De Heurne, Op de Brusse
- Doesburg, Het Arsenaal 1309 en Koffie-lunch-lokaal 1309
- Doetinchem, Lev. Foodbar
- Doetinchem, Restaurant Lokaal/ Hotel Villa Ruimzicht
- Doetinchem, De Stadsboerin
- Doetinchem, Stampij
- Doetinchem, Vanouds
- Doetinchem, Villa Wanrooy/Van Mien
- Laren, 't Langenbaergh
- Lichtenvoorde, Restaurant Kruidt
- Lochem, Kawop
- Lochem, Dubbel Dutch
- Ruurlo, De Heikamp
- Ulft, Het Schaftlokaal
- Vorden, Bosloods 1873
- Vorden, De Gravin van Vorden
- Vorden, De Keuken van Hackfort
- Vragender, Beneman
- Vragender, Biotel Achterhoek
- Winterswijk, de Voortwisch
- Winterswijk Woold, Het Keunenhuis
- Winterswijk, Lev. by Mike
- Zelhem, De Heeren van Wolfersveen
- Zevenaar, Eet-lokaal
- Zutphen, Biopizza
- Zutphen, Biotoko
- Zutphen, Driekant lunchcafé en broodcafé
Check voor een bezoek altijd eerst de website op openingstijden en bijzonderheden. Sommige locaties zijn namelijk alleen geopend voor hotelgasten of groepen op reservering.
Op deze lijst komen?
Heeft jouw restaurant een kaart met oog voor duurzame producten uit de streek? Dan nemen we je hier graag op. Stuur een mailtje met een korte toelichting naar [email protected]