Nieuws

Waar kun je lokaal en duurzaam eten?

Er zijn veel restaurants in de Achterhoek en Liemers waar je lekker kunt eten. Maar eigenlijk wil je aan je bord en het menu kunnen zien waar in Nederland je bent en welk seizoen het is. Dán wordt uit eten pas echt een unieke belevenis. Gelukkig zijn ook die restaurants er volop. Kijk maar naar onze lijst. De jongste aanwinst is het sfeervolle Bronckhorster Proeflokaal in Steenderen, waarvan ook de foto is.

Verplaatst!

Achterhoek Kookt stond eerst gepland op 28 juni maar is verplaatst naar 2 november 2022. De reden: Het was deze zomer alle hens aan dek in de horeca. Niemand kon gemist worden. Dat had ook invloed op het aantal aanmeldingen voor Achterhoek Kookt.
Wij zijn blij met de vele positieve reacties op het initiatief en het programma, maar willen de workshopleiders graag volle zalen aanbieden. Daarom de nieuwe datum: woensdag 2 november 2022.

Tickets zijn te reserveren vanaf 1 oktober 2022.

Masterclasses lopen goed vol

De inschrijving voor de masterclasses op Achterhoek Kookt loopt heel goed. Sommige zijn al vol of bijna vol. 
Toegang voor Achterhoek Kookt is gratis. Maar de masterclasses kun je alleen volgen na inschrijving. Dus haast je om te boeken. De button staat rechts bovenin.

Extra masterclass Fermenteren

Omdat beide masterclasses Fermenteren zijn volgeboekt, geeft Christian Weij er één extra! Om 18.45 uur. Inschrijven via de knop Tickets.

We zijn er klaar voor

Alles blinkt en glimt, de koelkasten zijn gevuld en alle workshopleiders kijken uit naar morgen. Bijna alle masterclasses zitten vol, de burgemeesters die gaan koken zijn gespannen en de wedstrijden Chef Achterhoek Food en Horecatalent Kok gaan mooie winnaars opleveren. Kom je ook? Entree is gratis!